OSTEOPATHIE KENSHO
Praktijk voor natuurgeneeskunde
Michael Relou, Heilpraktiker

Impressum

NATURHEILPRAXIS KENSHO
Michael Relou
Josefstrasse 21
D-47574 Goch-Kessel

Telefon: 02827 / 9245885

E-mail: info(at)naturheilpraxis-kensho.de

Verantwoordelijk voor de homepage: Michael Relou

Wettelijke beroepsaanduiding: Heilpraktiker (verleend in de Bundesrepublik Deutschland)

Toezichthouder: Gesundheitsamt Kleve, Nassauer Allee 15-23, Tel. 02821/850

Dag van het examen bij de ambstarts: 25.04.2013
Certificaat toegekend door het Gesundheitsamt in: Krefeld

Lidmaatschap bij: Bund Deutscher Heilpraktiker e.V. (BDH), lidnummer 106 525; Berufsvereinigung für heilkundlich praktizierte Osteopathie e.V. (hpO), lidnummer 0122; Bundesverband Osteopathie e.V. (BVO), lidnummer 15229

Berufsordnung: na te lezen op internet onder: Berufsordnung fŁr Heilpraktiker (BDH online)

Het recht rondom het Heilpraktikerberoep, Heilpraktikergesetz en DurchfŁhrungsverordnung: na te lezen in Internet onder http://www.gesetze-im-internet.de/heilprg/index.html en http://www.gesetze-im-internet.de/heilprgdv_1/index.html

Foto's: Copyright Jimmy Israel (Schiet7Kleuren) en Michael Relou.Internet Disclaimer

Wij heten elke geïnteresseerde bezoeker welkom op onze website.

Wij wijzen er op, dat deze website en de informatie daarop zich richten naar Duitse wetgeving. Iedere gebruiker, die op deze internetsite rondkijkt, erkent met het aanklikken van afzonderlijke pagina's dat de betrekking tussen hem/haar en ons uitsluitend onder Duits recht valt.

We wijzen er tevens uitdrukkelijk op, dat deze website niet gebruikt kan worden, of zelf diagnoses te stellen of eigentherapieën te ondernemen.

Ook al doen we ons best, we kunnen geen garantie afgeven dat de informatie op deze site volledig en juist is.

We kunnen niet uitsluiten, dat deze website ook informatie van derden weergeeft. We nemen geen verantwoordelijkheid voor deze inhoud, en ook niet voor de sites waarnaar wij links op onze website hebben. De sites waarnaar wij 'verlinken' geven niet per sé onze mening weer, en de inhoud van deze sites is niet onze verantwoordelijkheid, maar van degenen die deze sites beheren.

De teksten en afbeeldingen op onze website vallen onder het copyright. Het gebruik of de vermenigvuldiging van deze teksten en afbeeldingen zijn niet toegestaan zonder onze schriftelijke toestemming.

Om deze internetsite actueel te houden, kunnen we de inhoud van tijd tot tijd wijzigen. Er bestaat geen aansprakelijkheid voor de inhoud van deze website.


Tot slot willen we u graag op onze privacyverklaring wijzen.