OSTEOPATHIE KENSHO
Praktijk voor natuurgeneeskunde
Michael Relou, Heilpraktiker

Privacyverklaring

Privacy

De beheerders van deze website nemen de bescherming van uw persoonlijke gegevens zeer serieus. We behandelen uw gegevens vertrouwelijk en conform de wetgeving; aangezien de praktijk in Duitsland gevestigd is, geldt de zogenoemde Datenschutzgrundverordnung ("DSGVO"), de Duitse equivalent van de Nederlandse AVG.

Het gebruik van onze website is in principe zonder verstrekking van persoonlijke gegevens mogelijk. Persoonlijke data (bijv. naam, adres, e-mail adres) worden alleen maar verstuurd als u daar vrijwillig voor kiest, bijvoorbeeld als u ons belt of ons een e-mail stuurt. Deze data worden sowieso niet zonder uw toestemming aan derden doorgegeven.

We willen er wel op wijzen, dat de dataoverdracht op het internet (bijvoorbeeld bij communicatie via e-mail) niet 100% veilig is, noch dat kan zijn. We kunnen deze dataoverdracht niet volledig afschermen voor derden.

 

Server-Log- Files

De Provider van onze websites (bHosted.nl) slaat automatisch data op in zogenoemde Server-Log Files, die uw Browser automatisch aan onze websites verstuurt. Deze data zijn:

  • Browsertype en browserversie
  • het gebruikte operating system (OS)
  • Referrer URL
  • Hostnaam van de computer die toegang op onze website zoekt
  • Tijdstip van de serveraanvraag
  • namen van de geopende bestanden (bijv. afbeeldingen op de webpagina's)
  • een 'error code' (een melding of het openen van het bestand gelukt is of niet)

Deze data worden 1 week lang opgeslagen, en worden alleen gebruikt voor statische doeleinden: ze zijn niet te herleiden tot unieke personen. Google Analytics wordt op deze site niet gebruikt om data vast te leggen. De bovengenoemde data worden niet samengevoegd met andere gegevensbronnen. Wij behouden ons het recht voor, deze data achteraf te controleren als er concrete aanleiding is voor onwettig gebruik. Onze website gebruikt geen zogenoemde 'cookies'.

 

Gebruik van Google Web Fonts

Op deze internetsite worden externe lettertypes ("fonts") gebruikt, namelijk: Google Fonts. Google Fonts is een dienst van Google Inc. ("Google"). De inbouw van deze Web Fonts geschiedt door een serververzoek aan een server van Google in de USA. Hierdoor wordt aan deze server overgedragen welke van onze web(sub)pagina's u bezoekt. Tevens wordt het IP-adres van de browser van het apparaat van de bezoeker van onze internetsite door Google opgeslagen. Verdere informatie kunt u vinden in de privacyverklaringen van Google, die u hier kunt vinden:
over Google Fonts: https://fonts.google.com/about#
Google Privacyverklaring: https://policies.google.com/privacy?hl=nl

 

Telefonisch Contact

Als u naar de praktijk telefoneert, worden alleen uw telefoonnummer en uw naam genoteerd. Alle andere gegevens worden pas in de behandelingssessie gevraagd.

 

Contact per E-mail

Als u een e-mail naar de praktijk stuurt, worden alleen uw e-mail adres en de bijbehorende naam opgeslagen. Alle andere gegevens worden pas in de behandelingssessie gevraagd.

 

Recht op informatie, wissen en blokkeren

U heeft op elk moment het recht op kostenloze informatie over uw persoonlijke data: welke data er opgeslagen worden, waar ze vandaan komen, wie de data ontvangt, en het doel van de dataverwerking. Tevens heeft u recht op het blokkeren of het wissen van deze data. Als u hier verdere vragen over heeft, kunt u zich altijd aan ons richten via de contactgegevens in ons Impressum.

 

Afwijzing van reclame-E-mails

Het gebruik van de contactgegevens, die in het kader van de "Impressumspflicht" gepubliceerd zijn op deze website, voor het toezenden van niet aangevraagde reclame en infomateriaal wordt hierbij uitdrukkelijk herroepen. De beheerders van deze internetsite behouden zich het recht voor om gerechtelijke stappen te ondernemen bij het toezenden van ongevraagde reclame door bijvoorbeeld spam-e-mails.